Een platte buik door dieetpillen?: in Artikelen
 
 

Een platte buik door dieetpillen?

afslankplan

De meeste mensen die beginnen met afvallen voor een platte buik zoeken naar een makkelijke weg. Op het internet zoeken ze naar de makkelijkste manier om een platte buik te krijgen en komen dan al snel terecht bij dieetpillen. In de advertenties van de dieetpillen staan foto’s van mensen die vele kilo’s zijn afgevallen door de pillen. Moet je dat nu wel geloven? De personen in de advertenties zijn bijvoorbeeld van een dikke bierbuik naar een sixpack zijn gegaan. Zijn het de dieetpillen die dat hebben gedaan?

Dieet en sporten

Dat is jammer genoeg niet mogelijk met alleen dieetpillen. De claims die in de advertenties worden gemaakt zijn niet altijd betrouwbaar. Het is meestal niet alleen de dieetpillen geweest die de persoon zoveel kilo’s hebben laten afvallen en voor de platte buik hebben gezorgd. De persoon heeft waarschijnlijk een strak dieet gehad met dagelijkse sportactiviteiten. Alleen op deze manier is het mogelijk om zoveel kilo’s af te vallen op een natuurlijke manier. Het is dan ook niet slim om de advertenties direct te geloven. De advertenties proberen je te verleiden tot het kopen van het product. Als het te mooi is om waar te zijn dan is dat meestal ook het geval.

Dieetpillen als hulpmiddel

Dieetpillen zijn alleen een hulpmiddel en niet een manier op zich om af te vallen. De dieetpillen kunnen je helpen maar het zijn geen pillen die wonderen verrichten. Als je wonderen verwacht dan kunnen de dieetpillen erg tegenvallen. Als je al winst boekt met dieetpillen dan is het tijdelijk. Het is dan ook geen vet wat je verliest maar vocht. De buik wordt er platter door maar zodra je met de pillen stopt komt het weer terug. Per saldo ben je dan niets opgeschoten. Bepaalde dieetpillen zijn diuretica en hebben alleen het afdrijven van vocht als doel zodat je lichter wordt op de weegschaal.

Voorbereiding

Als je de buikspieren gaat trainen voor een sixpack dan is de techniek belangrijk. Apparaten zijn niet nodig maar kunnen je helpen om bijvoorbeeld minder rugpijn te krijgen. Met een ab mat voor onder je rug krijg je bijvoorbeeld ondersteuning voor de onderrug. Je hebt maar één rug dus daar ben je zuinig op. Bol.com heeft een uitgebreid aanbod met hulpmiddelen zoals fitnesswielen en handige bankjes voor thuis.
Bekijk de hulpmiddelen